Välkommen till GDS Butiken! Vad kul att du har hittat hit! 

GDS Butiken är ett familjeägt företag som drivs av oss, Micke & Sussie. Vi brinner verkligen för att skapa och fixa. I vår verkstad finns det fler maskiner än vi egentligen har golvyta för,  och en hel del av dessa maskiner kommer bli såååå bra om man bara fick fixa dem lite…. och vi har många många fler projekt än antal timmar tillgängliga. Känner du igen detta? Då är du förmodligen en av oss 😀

Vi startade GDS Butiken för att vi upplevde att det tog så mycket tid att försöka få tag i material för att kunna greja, mycket tid fick spenderas på nätet för att hitta komponenter och delar. Tanken på att göra det enklare för hemmafixare som ville ha bra grejer växte hos oss. Vi ville också dela med oss av alla saker vi hittar på eftersom allt blir ju så mycket roligare när man får prata med likasinnade.

Vår första produkt som vi började sälja var vakuumformaren. Den har vi konstruerat och vi bygger den själva i vår verkstad. Det har varit väldigt kul att följa hur vår idé i sin tur har gett upphov till en väldig massa kreativitet ute i landet! Tack till alla som delat med sig med bilder och skickat till oss! 

Vi startade GDS Butiken i början av 2018 och vi kommer utöka butiken löpande. Vi har bara börjat … så därför är vi jättenyfikna av vad ni är intresserade av! Vad skulle ni vilja kunna köpa hos oss? Kontakta oss gärna med tips och idéer! Och bilder.. vi älskar bilder 🙂 

 

 

 

Använd kontaktformuläret nedan eller maila direkt till oss på: kundtjanst(@)gdsbutiken.se 

Vi har jättesvårt att svara i telefon, då vi driver GDS Butiken på vår fritid och har andra jobb dagtid. Vi är därför väldigt tacksamma om ni kontaktar oss på mail, så återkommer vi så fort vi bara kan! Tack! 

Ha en fin dag!