Betalning

Swishbetalning

Smidigt och enkelt! Betala med Swish appen i din smartphone. När du väljer att betala med Swish öppnar du din Swish-app och kontrollerar att de förifyllda uppgifterna är korrekta. Du godkänner köpet med Mobilt BankID och får direkt en bekräftelse på betalningen.

Fakturabetalning

Vi erbjuder faktura genom Payson, betalningsvillkor är 14 dagar och 0 kronor i avgift. För att kunna beställa mot faktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Kortbetalning

Betala enkelt med ditt VISA och Mastercard. Payson stödjer 3D-secure teknik för kortbetalning vilket bidrar till en hög säkerhet för dig som kund. Hela vår hemsida är också krypterad för att ingen utomstående ska få tag på informationen.

Internetbank

Betala snabbt och säkert via din internetbank. Du har möjlighet att göra en direktbanksbetalning med de fem största bankerna i Sverige, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. 

Delbetalning

Payson erbjuder dig som handlar över 300 kronor möjligheten att dela upp din betalning i 3-12 månader, helt räntefritt! För dig som handlar över 5000 kronor finns möjlighet att dela upp betalningen i 24 månader, en ränta på 9,95 procent tillkommer  i det fallet. 

* Reservation för förändringar, betalningsvillkor etc styrs av Payson och Swish